Omgeving

VEERE

Op 5 minuten loopafstand van het pittoreske stadje Veere gelegen, dat bekend staat om zijn rijke geschiedenis en de ligging aan het Veerse Meer. U kunt hier genieten van de diverse restaurants, terrassen en winkeltjes. U kunt vanaf hier diverse fiets en wandelroutes maken door de prachtige natuur!

MIDDELBURG

Op 7 km afstand is de mooie stad Middelburg gelegen met zijn prachtige historische centrum, groot winkelaanbod en de gezellige markt met het mooie stadhuis. Elke donderdag wordt hier de weekmarkt gehouden. In de zomer kunt u hier ook heerlijk vertoeven op een van de vele terrassen en in de winter is er een schaatsbaan.

STRAND VROUWENPOLDER

Op 7 km van het brede strand van Vrouwenpolder. De stranden van Walcheren en dus ook het strand van Vrouwenpolder zijn bekroond met het blauwe vlag keurmerk, het zijn dus de schoonste en veiligste stranden van Nederland! In de zomer kunt u hier heerlijk zonnen, zwemmen, sporten of wandelen van strandtent naar strandtent! In de winter is het hier heerlijk rustig en kunt u ook prachtige wandelingen maken en genieten van het ruisen van de zee.

FIETSEN & WANDELEN

Vanuit Veere zijn er diverse fiets en wandel mogelijkheden. Wat dacht u van de fietsroute rond het Veerse Meer, een wandeling over de stadswallen van Veere of het strand?! Of u nu van een korte of lange wandel- of fietstocht houdt er is voor ieder wat wils!